Германски - Холандски Речник:
Ние откривме следниве холандски зборови и преводи за "heiß":
Германски Холандски
Значи, ова е како да се каже "heiß" за холандски.
 
Изрази кои содржат "heiß":
Германски Холандски
.
До сега, 121,775 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 646 денес.
Тагови: heiß, heet, Германски - Холандски речник,Германски, Холандски , превод, онлајн речникГермански, Германски -Холандски преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на woordenboek.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0171 / 0.0081 (33)
Вратете се на почетокот