Fjalor Gjermanisht - Holandez:

heiß

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme holandez dhe përkthimet për "heiß":
Gjermanisht Holandez
Pra, kjo është se si ju thonë "heiß" në holandez.
 
Shprehjet që përmbajnë "heiß":
Gjermanisht Holandez
.
Deri tani, 121,775 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 646.
Tags: heiß, heet, Gjermanisht - Holandez Fjalor, Gjermanisht, Holandez, përkthim, Fjalor Online Gjermanisht, shërbimit të përkthimit Gjermanisht- Holandez
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga woordenboek.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0249 / 0.0137 (33)
Mbrapsht në krye